6.10.2011

Bööö

Moikka taas pitkästä pitkästä aikaa ! Nyt alkaa tä armoton aivojen rasitus ku pitää muistaa mitä viikol on tapahtunu... No kai mä jotaki saan tähä raapustettuu :)


Ainaki viikonloppu oli ihana! Matskun navetta on iha älyhieno ja niillä on ihania lehmiä! oivoi... se oli ihan sika siistii olla siellä ja tehdä kaikkee ja oppisin paljon sne viikonlopun aikana! :) Meen taatusti uudelleen..muahahahaa.  


Keskiviikkona otettiin Matskunkas vähä rennosti ku nukahdettiin Olkipäälikasan päälle... nukuttiin siellä sit tunninverran iha tyytyväisenä kunnes koulu loppus :D Mikässiinä :D Aamupäivä raivaussahattii ja vedettii traktorinkaa tukkei...


Juuh.. Eipä oo taas mittää kummempii tapahtunu.. Paitsi :D Keskiviikkona oli kan tanssimassa Fuskua :D

Fusku video


Meidän luokkalainen Harry sai suostuteltuu mut, Sepin ja Sipin mukaan. Ja oli kyl tosi kivaa :D Meit oli kaikenkaikkiaan ehkä... mitä mä valhetelisin.. 90 :D Eli sali oli ihan täynnä.. Naisia oli ihan pari vaan enemmän. Nuorin miehistä oli ehkä se 35 ja venhin varmaa lähemmäs 90 :D Että iha laidasta laitaan... :D MEntiin sitten iha lentävillä parinvaihdoilla ja mä tanssisin varmaan kaikkienkanssa joidenkin jopa pari kertaa:) Mulle rytmi tuli aika luonnostaa ja kaikki pyörähdykset ja tollaset oli aika helpppoja joten mä vaan lauloin mukana ja fiilistelin iha täysillä ja sainki paljon kehuja miehiltä XD haha! Oli hauskaa!!


Hilluttiin sin Porin keskustassa hetki ja autossa popitettiin lastenlauluja :D 


Tänään meillä oli joku hemmetin paloturvallisuuspäivä. Kuunneltiin poliisii ja palomiestä ja sit sammutettiin jotain tynnyreitä sammutuspeitteellä ja vaahtosammuttimella. :) 


Ku tulin nyt Tytin kyydillä Laitilaan ja Äiti haki mut siitä ni piti odottaa kuuteen asti että pääsin sinne Laitilaan, koska Tytillä oli lukio.... No mä sitten menin koulun jälkeen nukkumaan päikköreitä ja kun heräsin ni koko talo oli iha tyhjä..... oli vähä orpoo.. No kattelin sit eiliset salkkarit ja pelasin pleikkaa... Meinasin jopa alkaa tiskaa mut en sit kuitenkaa xD






 Navetan robottihuone!
 Case 140



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti