11.12.2012

Kuulumisia

En oo taas paljoo kirjotellu ku eipä oo oikeen mitään kirjottelemisen eihetta ollu :) Viikot on menny koulussa ja solussa istuskellessa ja viikonloput Harolassa Timon kanssa oleillessa, ruokaa tehdessä ja töissä ! 

Jouluostokset on hoidettu altapois, ainakin suurimmiltaosin. Ja nyt voi vaan keskittyä ihana joulun odottelemiseen <3

Meen taas viikonlopuks harolaan koska perjantai iltana , lauantai koko päivä ja sunnuntai iltana on töitä. Harmi vaan, että Timo on viikonlopun kinni, ja nyt jo on kauhee ikävä sitä :( No sitten joululomalla saadaan olla enemmän kaksistaan (Mikäli Timppa saa lomat läpi!)
 

 Tää kuva on otettu maanantailta salkkereita kattellessa :) Solumme väkeen kuuluu siis (vasemmalta oikealle) Iia (puutarhuri kolmonen), Matilda, Tytti, Tiia ja Seija ja minä ja sitten meitä vuoden nuorempi maaseutuyrittäjä Heli joka puuttuu kuvasta, koska oli hammaslääkärissä :)

Hyvää joulun aikaa rakkaat lukijaiseni. Laittakaa kommentteja jos tulee mieleen postausedotuksia yms. Videoita en voi tehdä, kodka mun kanonissa ei sellasta mahdollisuutta ole, mutta kokemäki päivä kuvina yms??? :)

7 kommenttia:

  1. Sulle on liebster-palkinto mun blogissa :)!

    VastaaPoista
  2. ookko nää hanna elosakkaa ennää ku ei oo mittää kuulunu melekee kahtee kuukautee?? :o ikävä sun kirjotuksias :(

    VastaaPoista
  3. hannaaaaaaa ei yli kahteen kuukautee mit'ää kuulunu mikset kirjottele!!!!! :(((

    VastaaPoista
  4. Mulla ei oikeen ole enää mitään asiaa.. :/ Viikot menee koulussa tietokoneella ollen ja viikonloput kotona tai Raumalla kavereiden kanssa ajellen... ykisn kertaisesti ei ole mitään kirjoitettavaa ja elämäni on kaikinpuolin niin äärettömän tylsä että saatan tylsistyä siihen kohta itsekin!

    VastaaPoista
  5. no höh! tylsää ku eioo mitää tekemistä ku ennen sai aina lukea sun höpötyksiäs tääällä :D

    VastaaPoista
  6. Hannaaa, postausta kehiin !!!! tylsyys iskee kun ei saa lukea sun kirjotuksias :o

    VastaaPoista
  7. Heiooojjhhhh!!!! Postausta???

    VastaaPoista