19.3.2013

Löysin rantein

Heipsulinkeipsulin :) Viimeviikonloppu sujahti taas Raumalla poikien kanssa. Mukana ajelemassa oli Raitanen (Ville) , olpo (Olli) ja Haksu (Henri) sekä ihanaa kihlaparia Reaa ja Japia tuli kans moikattua ja Rea oli mun ja Olpon seurana Padollakin (paikka kunta, Olpon koti... koitan tällai hianosti valaista teitä :) ) yhden yön. Viikonloppu oli normaali eli kiva :) Käytiin lauantaina Porissa pyörimässä ja illalla oltiin Olpolla kattomassa leffaa. Sunnuntaina Raitanen ja Olpo heitti mut tänne Kokemäelle -.-

Sain viljelyopin kokeesta kakkosen  ja oon hurjan hurjan tyytyväinen :)) Asteikko on siis 1-3 eli kakkonen on 8-9 noilla ylä aste arvosanoilla :) Ja vielä koko luokan parhain pistein... Meiltä tosiaan 4/10 pääsi läpi koko kokeesta ;) Kokeen eihe oli viljavuusluokat, maan muokkaus, kasvinsuojelu ja nurmen viljely.... Et tua.
 
 
 
Näin meidän koulussa !
 
Nyt ollaan tietokone luokassa tekemässä tehtäviä... mutta takaatakin kuuluu pojilta aikamoinen naputus joten taidetaan siellä olla jossain muualla kun keräämässä tietoa biopedistä ja selvittämässä miten peltotase lasketaan ja miten sitä voi parantaa? Entä Mitkä asiat vaikuttavat ympäristötukiehtojen mukaiseen typpilannoitukseen ;)? Siansaksaa? 

Enää 25 min ruokaan (Päivän kohokohta?) ja ruan jälkeen lähdetään koulun laavulle rillaa makkaraa... Ihan vaan koska tekee mieli !


 
Siitä vähän musiikkiia tähän aurinkoiseen päivään :) ! Mulle tulee tosta ainakin tosi hyvä mieli ! Adios ja palaillan :)
 
 

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi ja oot huippunätti<3:)

    VastaaPoista
  2. Sinut on haastettu. Tästä osoitteesta löydät haasteen http://kikhy.blogspot.fi/2013/04/haaste.html

    VastaaPoista