8.1.2012

oivoivoivoi

Joo siis moikka kaikille... :D Mul on ollu ihan sika pitkä tauko kirjottamises mutku mun netti ei oo toiminu :// Mut nyt tähän tulee sit videopostaus kans :))


Jooh eli ei mul täsä nyt oo mitään kerrottavaa koska en muista mitään :)) Tänään lähtö taas kokemäelle ja sillee.. JA seuraava postaus tulee..jos tulee ni vast sit viikonloppuna koska en raijjaa mut konetta mukana kokiksella kun siellä ei toimi netti :D Et sorry..haha.. Eilen oltiin kylässä Suvilla Helsingissä... <3 Oli niin ihana pikku koti ja ihanasti sisustettu ja kaikkee et tuli itelläki kauhee into muuttaa<3 :D:D Mut se oli kyl niin suvin näkönen ja kaikkee.. Ja mikä parasta takastulomatkalla sain... LEHTIPIHVIN <3<3 :PP jeejeejeee.
Juuh.. Veera teki siitä postauksen.. aika kakka postaus ku ei ottanu kuvii ku jostai tauluist tai jtn mut koittakaa jostain kuvist saada jotain slevä... muutaki ku et mä syön sipsii xDDDD


veera-for-nothing.blogspot.com/

Sit Torstaina oli ne Suvin läksiäiset.. pyjamabileet<3 Ja oli ihan sika hauskaa :D Mä voin laittaa tähän pari kuvaa vaikka tos videossa sanon et en laita.. mut tässä nyt pari kuvaa niiden 200 joukosta xD hahahaa...



















Juuh... oivoivoi... Mut tähä loppuu sit se video jonka tein...edellispäivänä :)



6 kommenttia:

  1. Mist sä oot ostanu noin säärystimet? :o Ihanat <3<3 xd

    VastaaPoista
  2. vaalenpunaset farkut...!? sinä, hanna ostit vaaleenpunaset farkut JA säärystimet... o-M-G :DDD

    VastaaPoista
  3. Apa: Cyper shopista :)) ja niin onkin<3

    Anonyymi: No äläpä.. sitä mäki vähä mietin.. haha.. mut ostin kuitenki.. ja viel vaaleenpunasen kaulahuivinki :O... Se myyjä oli sillee : "söpöä, kaikki vaaleenpunasta".. sit katoin sitä mun vaate kasaa.. ja mietin vaa et.. ei jumalauta.. niinonki :O :)

    VastaaPoista
  4. Tossa videolla ku sanot että et tiedä mis sä noita säärystimiä käytät,ni koulussa näköjään ainaki !

    VastaaPoista
  5. Hahhaa... nii.. aattelin etten kehtais mut ne on niin ihanat et kehtaan sittenki xD T hanna

    VastaaPoista
  6. Hahhaa... nii.. aattelin etten kehtais mut ne on niin ihanat et kehtaan sittenki xD T hanna

    VastaaPoista