1.7.2013

VIDEOTA



Siitä :D Veera oli täällä mun työpaikalla/asuin paikassa kyläilemässä parin päivän ajan ja siihen mahtu kaikenlaista. Shoppailtiin, grillattiin, saunottiin, uitiin, ajeltiin skootterilla ja tietenkin tärkeimpänä, hoidettiin navetta työt. Saatiin kuvattua myös ihan kivoja video klippejä ja niistä kokosin teille tuon videon, toivon vaan että joku jaksaisi sen kokonaan katsoa. Nauttikaa ja laittakaahan kommenttia! 


10 kommenttia:

  1. ei vitsi ku alko tekee mieli lehmäilee! onneks ens viikol alkaa harjottelujakso nii pääsee navetoimaa :) ihanaa ku oot tehny tämmösen videon, ei aina jaksa kattoo ku ihmiset meikkailee tjtn muuta ihkua.

    VastaaPoista
  2. IHANA VIDEO !! <3 siis ihan super ja tosi kivasti tehty! :-D
    ja en tiiä mitään söpömpää kun lehmävauvat, voi kiaroo ja kipinää, ihanat <3 opiskelen kans eläintenhoitajaks ja odotan jo innolla maatila-työssäoppimista ! mullekkin tuli kauhee hinku taas navettaan, vielä pitää odottaa koulun alkuun elokuulle ;-D
    teetkö muuten kaikki sun työssäopit navetassa vai ootko menossa tyyliin viellä sikalaan tms? :-)
    itekkin haluaisin joskus oman navetan, mutta se on kyllä raskasta ja työlästä eikä lomia tosiaan juur löydy... :-( saas nähdä mitä tulevaisuus tullessaan, vai pysyttelenkö vaan pieneläimissä tai hevosissa :-D

    VastaaPoista
  3. Voi että, lehmät on niiin ihania! Miten oot saanu ton työpaikan ja kuinka kauan oot siel töissä? Sähän oot raisiolainen, niin asutko sä siis nyt siellä vai missä? :) Ja muuten missä päin Pyhärantaa toi Laurilan tila on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tän työapikan sain ihan tuurilla.. Se on pitkä juttu mutta lyhennettäköön,Pekka (työnantajani)on kaverini pappa.. elikkäs sitä kautta pääsin :) alotin toukokuun alusssa ja lopettelen marraskuun puolivälissä. Ja paikka on pyhärannan Lahdenvainiossa, Vermuntilan vieressä.

      Poista
  4. Tossa kohdassa missä ne lehmät menee laitumelta toiselle(?) niin toi viimenen lehmä onko se jotenki kipee tai jotai ku menee tollee hassusti?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kipeä. Yrri on sairastellut jo monta kuukautta... Ensin oli hengityksessä häikkää ja sitten oikea tujalka tuli todella kipeäksi.. Nyt on kuntoutunut jo tois hyvin, vaikka videosta näkee että lehmä on laihassa ja heikossa kunnossa.

      Poista
  5. Kiva blogi liityin uueks lukiaks!! Mikä toi vika biisi oli? XDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaa että joku tykkää :D Vaikka mun blogiin ei kamalan usein mitään uutta tulekkaan, motivaation puutetta nääs. Ja se oli valion arkistomainoksen biisi ;D Osuva biitti, eikö vain :D

      Poista
  6. Olipa mukava video! Kertoi paljon sun työstäsi ja mikä tärkeintä: KAIKESTA NÄKI, ETTÄ PIDÄT ELÄIMISTÄ. Hyvää jatkoa sulle!

    VastaaPoista
  7. Olipa mukava video! Kertoi paljon sun työstäsi ja mikä tärkeintä: KAIKESTA NÄKI, ETTÄ PIDÄT ELÄIMISTÄ. Hyvää jatkoa sulle!

    VastaaPoista