15.8.2011

Eka koulupäivä :)

Jooo siis tänää oli eka koulupäivä sit :D Vitutti vähäse ku aamupala oli 7-8 ja koulu alko vast 10... oivoivoi.. siit sit aamupalan (muroi, leipää...) jälkee ni kaikki meni sit viel ottää lepii :D Ja siin yheksän jälkee saapus kolme asukast lisää meijän kämppää...jjeee. Kaheksa sänkyy tääl on mut meit on vaa seittemä :) Nyt meit on siis mä, Tytti, Silja, Seija, Tiia/apina, Julia ja Matilda/matsku ja kaikki on kyl ihan tosi mukavii ja meil synkkaa hyvin-vielä ;)


No Koulus sit kylmpilt oli se tervetuloa tilaisuus ja siel sit noi opettajat esitteli ittes ja sillai ja sit lähettii ryhmän ohjaajienkaa sinne omaa luokkaa.. Ku tääl on putkimies-koulutus xD ja eläinala ja maatalousala ja sit viel puutarhuri-ala :D Meidän ryhmäs on 19 tyyppii 10 tyttöö ja sit 9 poikaa. Kaikki sielläki vaikuttaa mukavilt :)
Ja meidän luokka on muotoa : MPTpk11myr et sillai :) Sit saatii opiskelu oppaat ja tän viikon lukkari :) huomen on vaa traktoril ajoo ja metsätöit, keskiviikkon traktori teoriaa ja metsä talouden teoriaa, torstaina on tutstumis päivä ja mennää flow-parkkii ja raxii ja sit perjantai päästäää jo puol 12 :))

Sit tänään käytiin keskustassa kaupassa tossa parin kilsan päässä :) Käveltiin sinne mut ei todellakaa jaksettu kävellä takas ni vapaa-ajan ohjaaja tuli sit hakeen meijät :D Ja sit datattiin kaikki 6 (yhel ei oo konet mukana) ni tosa olkkaris :) Ja ihan hetki sit käytiin ulkoo potkiis palloo ja juttelee poikienkaa , ku ne oli nii laiskoi eikä jaksnau pelata jalkkis meidänkaa :))

Mut nyt laitan kuvii enkä jaksa niist sen enempää selitellä... Kyselkää jos on tarvis :)








1 kommentti: