31.8.2011

pikapostaus

Joo mooi :D En jaksa sillee joka päivä postailla ku tää netti tökkii niinpal etten voi lisätä kuvia ja sit ku ei oikeen tapahdu mitään :(

No tänään koulupäivä oliki vähä erilainen. Aamupäivä oli normaali mutta ruuan jälkeen tultiinki kouluun vasta kolmelta ja oltiin sitte puol seittemään. Ekana otettiin rehunäyte vanhasta aumasta ja pakattiin se. Me maattiin sielä heinäkasassa ja painittii ja kaikkee ..oli tois kivaa :D Sit puolet meni navettaa ja puolet sikalaa ja joskus siinä viiden jälkeen vaihdettiin. Mä olin ekana navetassa.. Siellä vaan kteltiin ku lehmät käveli ulkoota omille paikoilleen ja sit ne lypsettiin ja sit mä ja Matsku ruokittiin ne ja sillee.. Siliteltiin ja rapsuteltiin siellä sit niitä.
Sikala oli ihan kamal paikka ja halusin sieltä äkkii pois koska alko niin pal itkettää... Ne kaikki ihanat pikku possut jotka kattos silmät kiiluen eli siellä vaan siks että me saadaan ruokaa? Isot emakkosiat oli ihan pienissä "selleissä".. ei ollu kiva kokemus :(

Ainiin.. sit Eilen olin Huittisten ratsastuskeskuksessa ratsastamassa :) Siellä oli myös kotieläin piha jossa käytiin piipahtamassa :) Oli ihan kivaa :)

Saatiin myös uudet hienot työvaatteet ja sit ollaan harjoteltu lisää traktorilla lavan koukkuun ottoo ja lavan peruuttamista halliin ja sillee :)

No eips muuta..laittelen kuvia :)





















1 kommentti:

  1. Oooks vitun tyhmä? Kehtaat puhuu sikaloista tolleen ku et mistää mitää tiä? Ite rääkkäät jotain marsua, pidät sitä ilman lajitovereita, sillä ei oo mahollisuutta lisääntyä ja kaikenlisäks se vaan kyyhöttää yksin häkissään kun itse olet viikot muualla opiskelemassa.. Kunnon eläinrääkkääjä!!

    VastaaPoista