14.9.2011

Hyi... mul on nuudelii bebas!

Moikka kaikki rakkaat blogini lukijat :) (äiti ja mamma ). Nyt olis sit taas bostauksen aika ja kuvii tulee taas urakalla koska ne on kivoja :D Me ollaan tehty kuulkaas iha kaikkee täl viikol :) Ensinnäkin ollaan raahattu vähä sänkyjä yhteen huoneeseen ja nyt 5 muijjaa nukkuu "samassa sängyssä "... hauskaa. Sit meil on ollu osa ensiapukurrssista ja torstaina loput :) Oon pääsy elvyttää Janne nukkea ja kaikkee..JJEEE! Sit ollaan pidetty hauskaa niinku aina<3 Traktori koe meil oli.. oli eli:

tarkista traktorista:
-jäähdytysneste
-öljyt
-valot
-vilkut
-kolmio

Sitten aja traktori hallista ulos ja ota toiselta ovelta kärry perään, tarkista valot ja vilkut.
Aja navetta ympäri vilkkuja käyttäen. Peruuta lava halliin ja irrota se. sitten peruuta traktori toiseen halliin. Sitten opetta tuli kysymään merkkivaloja ja mittareita jotka oli: moottorin öljynpaineen merkkivalo, vaihteiston öljynpaineen merkkivalo, neliveto, käsijarru, akun latautumisen merkkivalo, polttoaine mittari, kierrosluku mittari, moottorin lämpötila mittari :)

Juuh.. sain 1-3 ni 2. Ja olen siit ylpee koska 3 sai vaan meidänluokalta 5 ja ne kaikki oli sellasia joilla on kotona tila ja ne on tehny jo kauan töitä traktoreilla :) Ja joillakin on tila ja sain silti saman ku ne enkä oo koskaa ajanu jjeejjee :D Ja vahva kakkonen sillä perusteella että joutusin peruuttaessa lavaa sisälle ottaa kerran parimtriä eteenpäin ja koukun laitossa kan joutusin tekee yhden korjaus liikkeen :)

Joo mitäs muuta :) Kivaa on... tää on vaa nii mun juttu :D hihi . Ja meil on niin paras porukka <3<3
Huomenna loppuuki sittaas koulu ja maanantaina vapaa koska suoritin sen traktori jutun ni kaikki traktori tunnit on nyt sit vapaita :) Huomenna on kans vanhempain ilta et veera ja suvi tulee kans varmaa tänne sit :)

Ei oikee oo nyt mitää kummallist tapahtunu :) 

Kuviakuviakuviaa :P


Ennätys. 4 nukkuu 90cm sängys :D


 Haluun lasit!!! Nään noilla Matskun laseilla parremminki :P


                                                                       Nuusku<3













onnistuu se nukkuminen noinki..

2 kommenttia:

  1. Lukijat: Äiti ja mamma + Ronja :DD

    VastaaPoista
  2. postaa jo hanna! :) Haluun kuulla lisää sun jutuista täällä!

    VastaaPoista