30.12.2011

Lisää karvaisia kakkakasoja

Aamulle suuntasin heti myllyyn..Samalla ku isi heitti Suvin ja VP:n johonki giganttii ja iskuu ja sellasiin ku ne meni kattoo suville jtn huonekaluja sinne helsinkii  :) Olin myllyssä ihan yksin koska musta yksin on kaikkein parasta shoppailla ..Ei tarvii oottaa ketään ja voi minne vaa niihin kauppoihin ku ite tahtoo :) Ostin cubuksesta sellasen vaaleenpunasen ( :O ) tunika hommelin... Vähä vaihteluu...  En kyl yhtään tiiä et laitanks mä sen uutenavuotena vai en mut se makso vaan 12 e ni pääsin ostaa sen kuiteski :) Huomenna sit näkee mitä mul on päällä :) hihi...


Matsku tulee munkaa viettää uuttavuotta ni seki sit tuli meille tänään.. Olin just meikkaamassa ni yhtäkkii kuulus vaan Matskun ääni rappusista  :)) Oli kiva saada seki apina tänne ku ei oo sitänää piiitkään aikaa näkyny! 


Neljän aikaan tuli kans ihania vieraita :)) Ja ne vieraat on ja pysyyki seuraavat 2 ja puol viikkoo :)) Nipsu ja Rölli marsut :) Puoltoista vuotiaat kakkakasat on oikein ilosia vesseleitä ja llaittelen niistäki kuvia ku ovat tottuneet paikkaan ja hulinaan :)) Nipsusta sain kalterieden läpi napauttua pari nenu kuvaa ku se kurkisti tuolta kopistaan :) Mutta kyllä neki siitä asettuu ja san varmasti kivoja kuvia!


Eipä tässä sitten muuta.. iltapala on syöty yöpit on jo melkein päällä. Ajateltiin mennä aikasin nukkumaan että huominen tulis nopeemmin UVUVUVUVUVU <3<3 :)) hihiii..








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti