11.11.2012

Isänpäivä

Perjantaina, raskaan viikon jälkeen pääsin kuin pääsinkin nukahtamaan oman kullan kainaloon! Oli ihanaa, että Timo pääsi meille vaikka harmittaa jo valmiiks ensviikonloppu kun Timo on kiinni :( No kestettävä se on ! 
Lauantaina aamupalan jälkeen käytiin tallilla juoksuttamassa Welles. Mentiin mein porukoitten autolla, koska Veera tuli mukaan, Timolla kun on käytössä tällähetkellä se kaks paikkanen lava matukka. Tallilta tultiin kotiin syömään, ja ruuan jälkeen ajettiin Turkuun moikkaamaan Elviä ja Lauraa ja siitä suunnattiin myllyyn.. Isänpäivälahja ostoksille :) Ajattelin ensin ostaa vaan suklaata, koska se on iskän lempparia, ja kaikki syötävät lahjat on muutenki aina kivoja. Mutta koska näin hyllyssä niin hianot miesten kalsarit, ni mun oli pakko ostaa nekin :D Niissä on siinä toisessa lahkeessa Vagnerin kuva ja siinä lukee : "Tässä on 100% luomu sikaa!" Se oli NIIN osuva !! Suvi ja V-P tuli lauantai päivällä, mutta ne vaan heitti kamat yläkertaan ja lähti tukkaputkella jäkispeliin tohon HK areenalle. Mein piti Timon kanssa sit mennä niitä illalla hakemaan, mutta ne saikin toisen kyydin. Lähdettiin Timpan kanssa sit Julialle.. Siellä on jonkinverran porukkaa ja oli kiva nähdä vanhoja kavereita, joiden kanssa ei ylä-asteen jälkeen oo ollu oikeen missään tekemisissä :( 

Joskus kahdentoista maissa päästiin sitten nukkumaan... Ai että mä vihaan tota sohvaa..... Mun huoneessa on tollanen ikivanha levitettävä vuodesohva ja siinä on niin kammottava nukkua. Se nitisee ja natisee ja patjat on kovia ja .... mur! 

Tänään sitten herättiin ja syötiin aamupalaa yhdessä V-P:n, Suvin ja Veeran kanssa... Juteltiin joutavia ja sai taas nauraakkin oikeen kunnolla. Ihania noi siskot... ja on noi pojatki ihan jees ;) Isi alkokin aika pian tekemään ruokaa. Paistettuja pihevä, lohkoperunoita, salaattia ja maustevoita. AHH nam... Rakastan pihvejä :P mutta en tykkää läskistä, enkä puoli raa´asta vaan kunnolla voissa käristetty pihvi :P En tajunnut ottaa annoksestani ees kuvaa, ku hotkasin sen enne ku ehdin ajatella :D Hyvää oli ! Jälkkäriksi oli mutakakkua, vaniljajäätelön ja vadelma mömmön (?) kera :D  Ruan jälkeen kävästiin Timpan kanssa laittamassa Weelle ruuat ja siivosin karsinan... Kotiin päästyämme siinä neljän aikaan, niin Timppa lähtikin jo kotiin viettämään omaa isänpäivää :) Suvi ja V-P lähtivät kanssa, kohti V-P:n isovanhemia.

Viikonloppu oli aivan mahti. Ihanaa oli piiitkästä aikaa nähdä Suvia ja V-P:tä ja oli ihanaa, että Timo ja V-P sai tutustuttua ymsymsyms. Nyt on vaan hirveen tyhjä olo.... Oon istunu pari tuntia yksin täällä mun huoneessa... Hetki sitten oli paljon ihmisiä ja hyvä meno... Nyt ennen ku huomasinkaan ni kaikki on lähteny ja huomenna alkaa taas kakka arki! hohhoijjaa..... No elämä on ! 

Hyvää isänpäivää kaikille iselle, mutta erityisesti lukijoideni iseille ;D <3
Kertokaa mitä teidän isänpäivään tänävuonna kuului??

Timo ja V-P... Muikeita poikia!




(ps. Jos joku ihmettelee missä äiti oli, niin hän lähti lauantai aamusta oman isänsä ja joidenkin serkkujensa yms kanssa johonkin .... johokin xD Ja äiti tuli vasta sunnuntaina iltapäivällä takasin sielä.... jostain xD)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti