5.11.2012

Lauantaina oli pyhäinpäivä, ja koska sillon erityisesti tulvii mieleen kaikki ihanat ihmiset  ja eläimet joita on elämänsä aikana menettäny, niin päätin tehdä teille heistä postauksen. Tämä postaus on siis kaikille heille ihanille jotka ovat joutuneet lähtemään keskuudestamme liian aikaisin. Papasta, Antista ja Mummusta mulla ei valitettavasti ole kuvia... Omistetaan tämä postaus siis, vain eläimille joille olen/ perheemme on joutunut sanomaan hyvästit <3


Haluan jättää onnellisen kotini ja mukavan sänkyni sekä pehmeän tyynyni
yksinäiselle, ystävää kaipaavalle eläimelle.
Hän saa myös leluni ja
ruokakuppini.

Haluan antaa hänelle sen rakastavan sylin, johon olen usein saanut
turvallisesti nukahtaa.
Haluan hänen myös saavan tuntea samat hyväilevät
rapsutukset, joista nautin sydämeni kyllyydestä sekä kuulevan saman
rakkauden täyttämän äänen, jota aina kaipaan sen ollessa muualla.

Hän saakoon myös sen paikan, joka minulla on jokaisen sydämessä sekä sen
suuren rakkauden, jonka olen saanut osakseni.

Kun jonain päivänä hänetkin on autettava rauhalliseen ja kivuttomaan loppuun
tässä maailmassa, kuten minutkin kerran, toivon hänen saavan kokea sen tässä
samassa hyvässä sylissä, jossa itsekin kerran siirryn Sateenkaaren maahan.

Kun kerran kuolen, älkää sanoko, ettette milloinkaan ota toista eläintä,
koska menetys koskee liikaa.

Etsikää yksinäinen eläin ja antakaa hänelle minun paikkani.

Tämä on perintöni.

Rakkaus, jonka teille annan, on kaikki, mitä antaa voin.



Nipsu 4.11.2009- 27.2.2012






Nipsulla oli antibiotti (aamuin illoin), pakkoruokinta/ juotto parin tunnin välein. Perjantaista maanantaihin kaverimme kesti. Ja maanantaian koulun jälkeen Pikkusiskoni löysi palleroni ikuiseen uneen vaipuneena kolostaan <3 Minä sain Kokemäelle sitten soiton kesekellä tuntia,  ja lähdin parkuen asuntolalle. Ikävöin eniten!!!


Duo 4.11.2009- 18.9.2012






Duolla oli kahta eri antibiottia (suolisto oli pysähtynyt). Hän kesti kaksi päivää ja sitten nukahti pikkusiskoni syliin <3


Nasu
 (En tiedä tarkkaa syntymäpäivää, koska Nasu ja hänen ystävänsä Niisku tuli meille vasta 2 vuotiaana. Tarkkaa lopetus päivääkään en tiedä, koska Nasu ei asunut tuolloin enää meillä. Silti se oli kuin oma kani, ja kodin vaihdosta ei ollut pitkä aika.)




Meille tuli ilmotus, että Nasu raahasi koko takapäätään. Halvaantumisesta ei parannu, joten Nasu nukutettiin seuraavaana päivänä. Nasulla ei ollut kipuja!

Viiru 29.5.89 -14.7.04




Viiru väsyi totaalisesti eräänä päivänä. Hän ei enää reogoinut mihinkään  ja isi laittoi Viirun pyyhkelle makaamaan. Viiru hengitti, mutta oli jo muissa mailmoissa. Pian isi ja äiti lähti viemään Viirua nukutettavaksi <3 Viiru saavutti huiman 15 vuiden iän!


Nanna 2.4.90 - 31.5.06




Nannalla oli nisäkasvain. Äiti ja isi päättivät, että sitten kun kasvain tulee liian isoksi, Nanna loukkaa sen  tai kasvain alkaa vaikuttaa nanna terveyteen  niin Nannan kärsimykset lopetetaan. Äiti ja isi koki, että  17 vuotiaan  koiran leikkely, jonka jälkeen hänen olsii pitänyt olla häkkilevossa yms. Olisi liian uuvuttavaa näin vanhalle koiralle. (Silloin olin pieni enkä ymmärtänyt sitä, mutta nyt olen sitä mieltä, että äiti ja isi teki oikean ratkaisun) Nanna oli elänyt pitkän hyvän elämän, kunnes kasvaimeen tuli haava (repesi, ehkä sohvalta hypätessä) ja nanna jouduttiin lopettamaan. 



Piksu 1.4.03- 5.3.08






Piksulla oli paha epilepsia. Vahvoista lääkkiestä huolimatta Piksun kohtaukset lisääntyivät, kunnes koko koira oli ihan uupunut <3




3 kommenttia:

  1. tämä nyt ei liity aiheeseen, mutta olis kiva jos tekisit jonkulaisen jutun tästä sun opiskelupaikasta että minkälaisella keskiarvolla pääsee, täytyykö itsellä olla paljon kokemusta maatalon eläimistä ym esittelyn :)! ja jos multa on mennyt ohi että olisit jo tehnyt nii linkitätkö =)!

    VastaaPoista
  2. Voisin tehdäkin !! koitan löytää jostain inspiraation tässä lahiaikoina :)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista