30.3.2012

Mistä näitä lukijoita oikeen tulee :O

Oij oij.. taas on lukijoita tullu lisää :)) woohoo (::: 

Mulla ei tässä nyt taas oikee mitään ole kerrottavaa mistään :) Tänään tytöt oli meillä ja sitä ene käytiin myllyssä ostamassa irtsareita ja sit tietty mäkissä :) hups... Oli kiva nähdä Pihlaa ja Ronjaa piitkästä aikaa :))
Ostin 700g karkkii :P hups (:

Sit siitä keskiviiikon pelistä voisin kertoo jonkin verran :) Elikkä me oltiin sählypelissä.. mein joukkoeessa oli henkee... Lassi, Vesku, Rasmus Minä, Tytti(maalissa) , Sepi, Sipi (-95), Matias (93) ja Niko on joku 24 :D Meillä olit soi hyvä joukkoe! Harjoteltiin kahtena edeltävänä päivänä tunnin verran ja siinä oli meidän taidot :D Ajatus sinne lähdöstä tuli vaan puhtaasti vapaa päivästä ja hese ruuasta.. mutta olikin ihan sika kivaa :) Mein joukkoa edusti niinku meidän koulua :P Se peli vei kyl ihan mennessää.. kentällä juostiin hiki pintaan ja vaihtopenkillä huudettiin namapunasena kannustuksia ja taas kentälle.. se oli ihan husia :) Pelattiin kolem peliä joista yks voitettii :) Oli siellä yks joukkoe joka hävis kaikki :P Hihiii... Mutta kaikissa peleissä tehtiin kyl maaleja! Oi että oli ihanaa! T: tekemällä oppii / kaikki vie menessään / koko elämänsä tähän mennessä sählyä vihannut....

ja kuviiaa :P Ja ainiin... laittakaapas vähän postaus ehdotuksia :) Mistä haluatte tietää? :) 

 Vimmu :)

 Vähä jenkan tahtiin ;D



 Mika <3 Isoveli <3


 sählyyy :P









 Yhteensä 1900g karkkii :P



4 kommenttia:

  1. Repesin :DD läskit...

    -jumppajumppajumppa

    VastaaPoista
  2. Tulin vaan taas kerran sanomaan että jees päiväni piristyi, ku en oo vähään aikaan täällä käyny kattomassa ja olit taas kirjottanu uusia postauksia ! Kiiitos, että jaksat kirjotella ! (:

    VastaaPoista
  3. Oooi.. ihanaa että jaksat lukea... anonyymi :/ :D

    VastaaPoista
  4. Blogissan, tuossa osoitteessa on sinulle Blogi tunnustus :)

    http://kikhy.blogspot.com/2012/04/liebster-blogi-tunnustus.html

    VastaaPoista