15.3.2012

Mootorisahaa ja vähän moottorisahaa ....

Ihan ekana haluun huomauttaa et mun blogilla on ... 22 LUKIJAA ... cool :D Siistii.. Voisitte kertoo ittestänne jottain .. ainaki te lukijat joit en henkiläkohtasesti tunne (:: Laittakaa toki kaikki kommenttii! Noi kommentiti aina antaa lisää motivaatioo kirjottaa :)

Tää viikko on menny niin hitaasti ja olo on ollu niin vittuuntunu ! Oivoivoi... Maanantaina mentiin mettään luokan kanssa... Tarkotus olis raivata kaatuneita puita pois (karsia, katkoa, heittää oksat kärryyn, siirtää..) No moottorisahoja ei kaikille riittän yjoten pojat teki työt ja tytöt vaa sesisos jäätys ja ihmetteli.. Tää koko viikko on ollu opettajan kanssa yhtä vänkäämistä ja jokanen on sille valittanu.. mutta ei tajua ... 

No vähän vaihtelua sille luokassa istumiselle (:

Oltiin tänään kattomassa myr09 Opinnäyte töitäkin (: Ne on aika mielenkiintosia ja sit voi vaan miettii että mitäs sitä ite keksis sit joskus :))

Sit oon tälläviikolla tutustunu sielä paremmin Jonnaan ja Jenniinkin vähän ja sit Moskuun ja Emppuun ja Teemuun .... Jonna : SHHH ;)) (Äitiki lulee tätä blogia xD) <-- Ja äiti... no panik.. ei mitään vakavaa :D

Juu eipä tässä muuta.. Huomenna tiedossa imurointia ja sillee <3 Lauantaina porukat lähtee päväksi johkni tietteriin ja kusetellaan veerankaa sit täällä koiria ja silleen :))  

Olkaa yhteyksissä <3 I love u <3 

 Juho ja Iia 
 Jonna kisu Lola <3 ps. Kiitos Lola käteni on reijillä vieläkin !
 Etsi Vimmu :)
 Sain Iialta naistenpäivä ruusun <3
 Tytöt tullu mettäst tauolle xD perus!

Metsuri varusteet... Kypärät kera kuulosuojaimet ja kasvo verkko puuttuu :D ps. mailman kamalimmat saappaat!
Hannan perus työpäivä... kuka ottas töihin ahkeran työläisen xD





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti