8.3.2012

tuhlaa bölötystä

Hellou ja ensimmäiseksi hyvää naisten päinää kaikille ihanille naisille <3

Juu... Täällä on naisten päivää vietetty kävelemällä kauppaan :D Mut ainakaan tänään en oo saanu yhtään lumipesua koska niit on tullu koko viime ja tää viikko... sellaset 6 päivässä.. ainakin :D No ei se mitään! Pojat perkele!!!

Eilen oltiin Matskun kanssa saunomassa.oli ihanaa ku oli niin kylmä päivä :) Ja koko viikko on ollu tooosi tylsä.. ollaan käyty tunneilla puiden kaatoa ja tukkien mittausta.. JES. No pakko sekin on osata! Ja yhdellä tunnilla tuli pikkunen kämmi mulle ja Matskulle (ylläri). Oltiin tietokone luokassa ja me saatiin sit idea että tulostellaan miesten kuvia tonne meiän seinälle lisää kun siinä luokan ulkopuolella oli tulostin.. No me sitte ulostettiin joku melkeen 30 kuvaa ... Yhtäkki oveen koputettiin ja siellähän oli naapuriluokan opettaja : "Onko nää tulostettu teijän luokasta... vähän on outoja kuvia meinaan" kuiskasin vaan Matskulle että nyt pidä suus kiinni ja oltiin tietty mukana huutamassa : "no ei me ainakaa olla... kuka tollasia tulostelis.. :O" hahhaa... No sitte koulun loputtua me napattiin ne siitä luokan ulkopuolelta ja siellä seinällä ne on ;) haha.. eikä kukaan huomannu mitään ;) 

Täällä Kokemäellä ei oo iltasin mitään tekemisä.. ja kyllä ei vanhempia ja kuuden parhaan ystään kanssa samassa solussa... mut SILTI..No juteltiin Jarin kanssa ja se lupas kustaka meitä maanantaisin zumbaamaan :) Hyvä! 

No eipä kai tässä tällä erää muuta.. Huomenna Iia ja sne poikaystävä tulee hakeen mut täältä ja meen Iialle viikonlopuksi :) Ihan hauskaa varmaan tulee, toivottavasti :) Kai mä lättään tähän pari kuvaa vielä ja meen tohon alakertaan kyläileen (: Heippa!




Tulostin pari kuvaa Nipsusta ja sitten kirjotin lapuille kaikkii kauniita runoja ja aforismeja ja teippasin ne tohon mun sängyn päätyyn <3

 Huone on aina niin siisti <3 ps. löydä matsku ;)

ps. Vimmu on seonnu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti