21.6.2012

Mulle tuli kamala vimma kirjottaa blogia.. mutta siis ei ole mitään kirjotettavaa :D Huomenna on juhannus jeejee.. Mut siitä kerron sitte jälkeenpäin kuvien kera lisää :D Mutta niin.. Kamala vimma kirjottaa ja niimpä kopsasis siskon blogista tällasen kysymys hommelin ja ajattelin sen nyt täyttää :D Mut hei.. laittakaa jotain toivomuksia mitä postauksia haluatte :D Jotain muutaki ko videoo ;)


11 uutta kysymystä
1. Meikkaatko kesäisin?
- No siis se riippuu... jos on kuuma päivä ja oon menossa johonki ulos ni sitten en.. muta jos on viilee ni sit voinki meikkaa :) Ja juhliin ja sellasiin kyl meikkaan melkein kelistä huolimatta :)

2. Mitä odotat tällähetkellä eniten?
- No huomista ehdottomasti :) Juhannus juhannus juhannus.. pääsee viettää laatuaikaa kullan ja hyvien kavereittenkaa huittisiin!

3. Mikä kesässä on parasta?
- Loma... vaikkakaan sitä lomaa ei vielä oo ees ollu... no viikon päästä sitten.. 

4. Mitä pelkäät ja miksi?
- Pelkään pimeetä, koska kuvittelen sillon kaiken niin pelottavaks.. Pelkään myös autio taloja ihan sikana ja kaikkii muitaki kauhujuttui.. kuten kaunaa ja sit pelkään et nään pimeellä jotain kuolleit ihmisii :O

5. Lempi kesäherkku?
- no ehdottomasti grilliruoka .. vaikka jätskiki on ihanaa ni sitä voi syödä talvellakin.

6. Mitä lomasuunnitelmia?
- Ei yhtään mitään.. haluisin mennä johonkin huvipuistoon , ja sitte flow parkkiin ja haluisin käydä kans tuurissa :) 

7. Jos saisit olla joku eläin, mikä olisit ja miksi?
hmm... Olisin varmaan hevonen koska ne on isoja ja voimakkaita.. sit olisin aina kivoille ratsastajille kiltti ja tyhmille inhottava ;D 

8. Suututko helposti?
- Riippuu tilanteesta.. Jos suutun ni lepyn todella nopeesti... Mutta harvemmin edes suutun ! Mielestäni monessa tilanteessa olisin saanu suuttua enemmänkin...

9. Mikä on rohkeinta mitä olet tehnyt tai sanonut ?
- hmm.. En oikeen osaa ajatella sitä tälleen.. se riippuu niin paljon kenestä puhutaan.. koska jollekkin jonkun asian sanominen on rohkeempaa kun toiselle toisen asian. Mutta yleensä en kamalasti mieti mitä ihmiset ajattelee mun sanomisistani ja sanon mitä sylki suuhun tuo ..

10. Mitä mieltä olet haasteen antajasta ;) ?
- No perjaatteessahan mulle ei ole annettu tätä edes haasteena ;D mutta oot sä Veera in ok...

11. Mitä teet kun sulla on tylsää?
- No haaveilen että olispa mein porukoilla tila.. voisin pestä rakkoreita tai käydä ilta navetassa... mutta siis mitäs mä teen.. iskun koneella ja kaivan nenää !

2 kommenttia: