24.7.2012

Apua mut on haastettu :D

Jeejee.. Ihana ystäväni Petra (http://petras-stuff.blogspot.fi/) haastoi minut vastaamaan hänene keksimiin kysmyksiinsä , joten tässä vastauksia :)  ps. Huomenna teen isomman postauksen jossa mulla on sitten kuvia päivine varrelta ja jotain juttuja ;D



1. Mikä on lempipaikkasi rauhoittumiseen? Miksi?

- No jos se pitää olla sellainen mihin pääsen koska vaan niin se on ehdottomasti mun oma sänky kera koneen :) Kaikkein parhaiten pystyn rentoutumaan koneella ollessa ilman musiikkia ihan hiljasessa huoneessa. Mutta Tietenkin mökin terassilla illalla yms. on sellainen paikka jossa tuntee olosa myös huojentuneeks, mutta kun ei omaa mökkiä ole niin harvemmin pääsee tollasesta herkusta nautiskelemaan ... .

2. Mitä tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on?
- No.. ne on kaikki vähän auki ja koska puhutaan suunnitelmista eikä haaveista niin tää on aika hankala.. Mutta nyt opiskelen vielä kaksi vuotta tätä maatalouspuolta, sitten voisin opiskella vuoden lisää eläintenhoitajaksi ja sen jälkeen menna armeijjaan.... :D

3. Jos sinulle annettaisiin mahdollisuus sijoittaa miljoona euroa johonkin 

hyväntekeväisyyskohteeseen, mikä se olisi?
- Ehdottomasti eläimiin suuntautuvaa... eläinten pelastamisee..

4. Millä kolmella sanalla kuvailisit itseäsi?

- Ulospäinsuuntautunut, pirteä, puhelias

5. Pidätkö enemmän karkeista vai sipseistä?

- hmm... Se riippuu niin paljon.. Juustonaksut ja sipsir dipattuna on kyllä nomnomnom ihan parhaita .. muttamutta... no sanotaan että sipseistä :)

6. Kuka on esikuvasi ja miksi?

- Hmm.. en oo koskaan ajatellu että kuka olis mun esikuva... Mutta mutta.. yleensäkin ihmiset joilla on omanlainen tyyli ja silleen.. en tosiaan tiedä

7. Paljasta itsestäsi jotakin erikoista?

- keräilen bussilippuja (pitkän matkan)

8. Minkä ikäiseksi haluaisit elää?

- En voi sanoa että todella pitkään... Sen verran että olen nähnyt elämää tarpeeksi.. ja en haluais saada mitään sairauksia yms..

9. Mikä asukokonaisuus sinulta löytyy aina kaapista pahan päivän varalle? Vai onko 

sellaista?
- En ymmärrä kysymystä... Tarkoitetaanko että jos olen menossa johonkin enkä keksi mitään.. vai jos on sellanen päivä että sataa vettä ja makana vaan kotona? No jos tarkoitetaan tuota ekaa niin sitten farkut ja joku huppari on aina luotto ja kotona löhöömiseen legut ja toppi tai lökärit.


10. Mikä on parasta, mitä olet koskaan maistanut?
- Nooo tietenkin kebab ja pizza yms... mutta mutta mikä olis sellanen... Mä en kamalasti mitään ihmeitä syö :O

11. Vihaatko ketään?

- Vihaan... vihaan paria ihmistä... ihan oikeasti vihaan.. Ja sitten monessa ihmisessä jonka kanssa olen jonkin verran tekemisissä niin vihana jotain piirrettä yli kaiken !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti