1.7.2012

keskiaika markkinat

Äskön oltiin tosiaan keskiaika markkinoilla niinku eilisessä postauksessa kirjootinki :) Koko päivä alko sillä ku hävitettiin Veerankanssa äiti ja isi (mulla tai veeralla ei tietty ollu kännyköitä mukana :D). Odotettiin hetki ja sit jatkettiin matkaa.. kaksin. Mentiin kuuntelemnaan ku naisryhmä laulo jostain perseen pyyhkimisestä yms. ja siellä sitte törmättiin äitiin ja isiin :D 

Äiti ja isi osti sellaset ruoka jutut.. niis oli kaalii, lanttua ja possua ja sit sellanen leipä :D En osaa tarkemmin selittää.. Sitte katottiin vähän niiden esityksiä jotka esitti niitä keskiäikaisia ihmisiä :) Ne osas kyl niin hyvin et tuntu ku olis ite ollu siellä niiden mailmassa :D haha.. Sitten yks mun tosi hyvä ystävä Anniina oli siellä esittämässä sellasta keskiaika hyyppää.. No halusin senkanssa kuvaan mutta se ei ollu niin helppoa. Niiden pitää olla siinä omassa roolissaan . Mäkin menin tökkäämään anskia ja sanoin : "Tuuks munkaa kuvaan?" Anskin ilmeestä näki että se olis halunnu vaa halata ja kysyä kuulumisiä mutta se vaan tokas : "Kuvaan... mikä se on?" Anooin Veeralle sitten kameran ja otin anskista kiinni ja sanoin että nyt napsi kuvia.. Äkkiä iso mies skitten vetäs Anskin pois siitä mun vierestä ja tokas : "Mokomia horatsuja " Anski sanoi isolle miehell : "Mukavia tyttöjähän nuo olivat" ja vinkkas mulle silmää.. tuli vaa entist kovempi ikävä anskii :( mut se oli kyl niin hyvä ;D Sitten nähtiin jokeri esityksiä ja pari heppaa ja ja ja kaikenlaista :D Eipäkai mulla muuta.. Huomenna mennään Elkkyisiin Moskun ja äitin ja veerankaa yöks ja sillee :D Kuvat kertoo enemmän ku tuhat sanaa joten : 

Ja ainiin... Kuvat myn kynsistä :) Ja en perusta tekokynsiin.. Mutta rakastan pitkiä kynsiä.. Ja mun ammatissä niit ei voi pitää ja vaiks kui yrittäs ni ne katkee :( Ja kynnen alle kertyy kaikkee paskaa.. Ni nyt ku on loma ja laitin tekokynnet ni voin ainaki hetken nauttii pitkist kynsist :))































2 kommenttia:

  1. Oih, miten ihania tunnelmia! Löysit paljon eri asioita, mitä itse perjantaina huomasinkaan. "Liikaa" kaikkea kivaa esillä joka paikassa. Noita leppäkerttujakaan en nähnyt missään. NIIN suloisia!

    VastaaPoista
  2. Mist tunnet Anskun? :D

    VastaaPoista