4.8.2012

Iihahaa

heippa hei ! Mitäs pidätte mun bannerista ;) Mulla meni sen tekemiseen vaikka kuinka kauan ihan vaan siksi, että en osannut päättä laitanko kuvat lomittain, vai jotkut isoina jotkut pieninä, mutta päädyin tollaseen järjestelyyn :) 

Perjantaina meille saapus hoitoon ihana 3kk ikäinen valkonen mitteli pentu .. Oivoi kun hän on söpö.. Rockyn omistajat lähti  koiranäyttelyyn jonnekin kauas ja he ottivat vaan Skidin mukaan ja Rockille ja Topille (perheessä on kolme koiraa, skidi, Topi ja Rocky) piti tulla hoitaja viikonlopuksi, mutta hoitaja perui ihan viime tinkaan. Rocky tuli sitten meille ja Topi meni johonkin muualle.. Topia ei voitu ottaa siksi koska se on aikuinen uros , joten Ekku ei tykkää ! Mutta Ekku tunnistaa vauvat, joten rocky sopii joukkoon mainosti. Harmi vaan, että siitä pitää luopua, on se niiin ihana ! 

Eilen kävin ratsastamassa Wellesiä ekaa kertaa. Pirjo oli kans mukana ja katottiin wellesin ruokia yms. Tänään olin sitten yksin. Tai oli Elvi mukana ja muuten ihan vaan teitä lukijoita varten että saan teille jtn kuva matskua ;D Hoisin, ratsastin ja tein ruoat. En nyt viitti enempää selitellä, kun en tiedä onko lukijoiden joukussa kenties hevosihmisiä joita kiinnostaisi tarkemmin minä tein tallilla ja mitä tein kun ratsastin ja näin, mutta jos teitä siellä ruudun takaa löytyy niin kerron jarkossa mielelläni tarkemmin (vaikka suluissa niin ei-hevosihmiset voivat ne helposti skipata , koska itseäni ainakaan ei kiinnostaisi lukea ihme termejä yms jos en asiasta mitään tiedä :)), mutta laittakaa kommenttia. 

Illemmalla saunana jälkeen grillattiin pitkästä aikaa vähä. Nakkia ja maissia :) Ja juteltiin äitin kanssa terassilla sääskistä/horokoivista (Jos joku ei tiedä mitä tarkoitan niin tässä kuva

  )

.... Miksi kukakin haluaa niitä kutsua. Äiti ei meinaan pelkää niitä yhtään eikä ne ällötä häntä millään tavalla ja musta ne sitten taas on iha hirveitä ! Ihan niinkun lentäviä hämähäkkejä ... YÖK... Alettiin sitten miettiin kaikkee ihan tyhmää kuten : "Miten kauan ne elää, mitä varten ne on.." Ja eikun googleen . Opin niistä jotain xD Elikkäs ne ei ole sääskiä vaan sääsken ala-laji eli Vaaksiainen. Aikuisena sen elämä kestää vaan 10 - 15 päivää ja se ei syö sinä aikana mitään, paitsi mahdollisesti vähän kukan mettä  ja sen tarkotus on tässä mailmassa vaan olla ruokaaa niille jotka haluaakaan sitä tehdä, Veikkaan lintuja ja sammakkoja ja sellasia :) Haha... Kiinnosti varmasti tietä todella paljon ;)

Huomenna se olis taas tallipäivä, tälläkertaa kerä äitin :) (Ei tartte kuluttaa mopon bensoja ;)) Huomenna ihan vaan hoidon ja taluttelun merkeissä, ettei pappa rasitu liikaa ;) 

Nyt kuvien pariin.

 Tallikaapilla ottamassa kypätää ja linimenttiä, arnikaa ja hyönteis karkotetta.

 Welles on laiha, mutta se on tutkittu ja sillä ei ole mitään ongelmaa (sairautta tai vikaa hampaissa). Se voi olla vanhuuden laihuutta tai sitten ihan vaan että ei ole niin perso ruualle kun muut ! 











Tutui se on söpö... Oma pentukuume vaan kasvaa ! 



2 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat! (paitsi se, se *rullaa ylöspäin* vaaksiainen - huh)

    Sääskiä oli häämatkalla, siis yli kaksikymmentä vuotta sitten, yhdessä ravintolassa Kreetalla ja minua iljetti ne niin pahasti, etten saanut jalkojani pysymään paikoillaan. Tarjoilijakin jo huolestui, että mikä vaivaa ja kysyi moneen otteeseen, että onko kaikki hyvin. Vähänkö nolotti... Mutta minkäs sille mahtaa, kun on olo, että jättiötökkä kiipeää kinttuja pitkin. Yh-hyh!

    VastaaPoista