5.8.2012

KUUMA !

Tänään on taas ihanan kesäinen päivä ! Heräsin aammulla siihen kun äiti seisos mun huoneessa... mitään sanomatta! (Meinas varmaan tulla herättämään, mutta järkyttys mun huoneesta sekun oli pommin jäljiltä) Herättyäni ja vaateet päälle saatuani nappasin omenan kainaloon ja sanoin äitille että lähetäämpäs tallille. Äiti lupas tulla tänään mukaan, koska tallilla ei mennyt kauaa. Harjasin Wellesin tarhassa, taluttelin kentällä ja laitoin ruoat valmiiksi. Tallilla on kyllä niin ihanaa, siellä voi unohtaa kaikki arjen paskat ja voi keskittyä vaan hevosne paskaan... eikun ?! Welles on ihana hevonen ja meidän välille on syntynyt ihana luottamus suhde! Kyllä sitä pollea keltaa hoidella.

Tallilta tultuani aloin siivota huonetta.... Ei ollut kivaa, mutta nyt kun se on siisti on ihanan huojentunut olo siitä, ettö se siivoaminen on ohi ja tuloksen aon siisti huone :) Huomenna illalla tarvis sitten lähteä kokemäellepäin... ei huvittas ollenkaan.. Pakko ! Harmittaa myös se, että nyt postauksia alkaa tulemaan taas harvemmin. Ehkä vaan kerran viikossa! En viitsi meinaan kirjottaa päivittäin : " heräsin ja menin kouluun. Koulun jälkeen katsoin telkkaria ja söin ja olin koneella. Sitten menin nukkumaan", "Heräsin aamulla ja menin kouluun.... Koulun jälkeen söin ja olin koneella ja katsoin telkkaria. Illalla menin nukkumaan." Meinaan tollasta siellä asuntolassa tapahtuu joskus voi tapahtua jotain extremeä kuten : "Oltiin hesellä" tai "Näin Jonnaa" :D Niin ei ole ehkä järkeä kirjoittaa kamalan usein ! Koitan kirjoitella viikottain niin saan laitettua jotain kuvia yms. Toivottavasti lukiat eivät kaikkoa... koska tätä se mun elämä sitten on :)) 

Joo.. kello on nyt varttia ylitten kaks... ja mä en oikeen tiedä että mitäs sitä tekis? Kai mä vaan hillun täällä koneella ja kattelet netistä eläintenpelastustiimiä, poliiseja tai vedetään hatusta :) kuulemisiin !

ps. Jos jollekin tulee mielene postaus ehdotuksia mitä voisin tehdä kokemäellä niin antakaa tulla :) (my day, haastatteluja solukavereille......)















1 kommentti:

  1. (My day-video, tai sit parempi ois) jos veera on siel kans ni tehkää yhessä video (Hanna ja Veera #part...4?:D) Voitte vastailla kysymyksii ja laittaa molempien blogii postaus et "kysykää kysymyksiä" ja sit vastaatte niihi tai sit vaa joku sekoiluvideo x)

    VastaaPoista