2.8.2012

Mylly pylly

Niinkuin elisessä postauksessa lupasin, niin nyt laitan kuvia tiistai shoppailuista ja sitten tän päivän shoppailuista :) Oon ilonen nyt ku kerrankin on ollu vähän rahaa ja on voinu shoppailla, meinaan en tosiaankaan shoppaile usein. Onneksi kesällä on voinu vähän enemmän, koooooska se on kivaa ;D Mutta nyt on sitten kaikki rahat kulutettu ja kohta alkaa taas arki! No tän päiväsestä shoppailusta jäi ainakin ihan mahti fiilis ! Ostin paljon kaikkea hyödyllistä ja toki vähemmän hyödyllistäkin esimerkiksi koruja, mutta sain kuitenkin kaikkea mitä halusin/tarvitsin :) 

Myllyn jälkeen mentiin Elville ja hän siivos vaatekkaappiaan, ja koru lipastaan. Sain siinä siiten jotain vaatteita mitä elvi ei enää käytä ja koruja kans.

 Olis pitäny laittaa näitä vaatteita henkarii, mutta en jaksanut, joten kuvista ei oikeen saa selvää. Caprit, Stadium 8, 60 e

 Elviltä saadut käsikorut

 Kappahlissa oli ale tuottee osta kaks maksa yksi. Joten otin neljä paitaa ja ne maksoivat yhteensä n. 20e :) 
Siinä on vaaleanpunainne leveä olkaiminen toppi , jossa on napit edessä, neon keltainen toppi, vaalean sininen aika pitkä ja löysä pitkäkihanen, ja vähän läpikuultava musta t-paita.

 Kappahlista myös kaksi sormusta.

 Tiimarista smack down penaali xD (kivoja miehiä ;D) Mulla on tapana ostaa aina joku läppä penaali ! Viimeksi mulla oli vaaleanpunainen jossa oli koiran kuvia, mutta pojat viisaana liimas sen vetskarin kiinni, niin että jouduin leikkaamaan se saksilla palasiksi.

 kalenteri Prisma 6.95e

Sormukset 2e gina tricot

 Pääkallo ristikoru Gina tricot 2e

JC sormus, kaulakoru ja käsikoru, kaikki tais maksaa 1, 75 ja ne oli kolme kahden hinnalla.

Ostin myös Seppälätä ihan halpis kulmakynänä.


Seuraavat kuvat on Elviltä saaduista vaatteista, En saanut järkevää kuvaa mustasta vähän niinkuin kauluspaidasta (outo mytty), haaremimaisista capreista (mytty) enkä mustista farkuista ( ne oli outoa kangasta ja niistä heijastui valo oudosti).




Huomenna herätys on kello 9.20, koska kymmene aikaan lähden ratsastamaan Wellesillä. Elvi on tossa vieressä ja katsoo Koskettavaa kuvasarjaa syntymän ihmeestä, joten näihin kuviin ja näihin tunnelmiin :))

2 kommenttia:

  1. Sun blogis on vaa nii kiva!:)
    www.polypalli.blogspot.com voikko liittyy mulle lukijaks tai ainaki jättää kommenttia:) nii ja seuran Veeranki blogii, jonka kautta löysin tänne:)

    VastaaPoista
  2. KIITOS ... käyn kurkkaamassa sun blogissa, mutta oon ite huono lukemaan blogeja. :)

    VastaaPoista