10.8.2012

Kiirettä pitää !

Joo elikkäs tänään tulin Raisioon... taas .. Viikko meni nopeesti, mutta niin menee tämä viikonloppukin :D Tänään lähtin kuuden aikaan Pirjon kanssa tallille, huomenna menen aamusta tallille ja illalla häihin ja sunnuntaina koiranäyttelyyn tallille ja Kokemäelle... Ihanaa kun on tekemistä ! :) Moskukin tulee yöllä suomeen ja voin soitella sen kanssa huomenna <3 

Viikolla isi myi mun ihana  mopon  pois :( Ja mulla on hirveä ikävä sitä yhyyy... No onneks isi osti väliaiaksi kulkupeliks vanhan skootterin rutkun xD Ja oon nauranu sitä skoppea koko päivän .. hahaa.. no onneksi pääsee kulkemaan paikasta toiseen !

Viikko koulussa meni nopeasti fysiikan, äidinkielen ja liikunnan parissa. Oltiin pelaamassa frisbii golffia ja peach (?) ballia ... Ei ollu kauheen ihmeellistä ku mein luokkalaiste pojat on niin kakroita että ne kirjoo ja huutelee eikä suostu tekemään mitään, ja vittuilee ja valittaa, käyttäytyvät ku seiskaluokkalaiset... Mutta ajatus oli hieno! Iltapäivä rytmi oli mulla ja Matskulla tämä:
koulu loppuu n. 15. 30
- lössähdys sohvalle
- telkkarian katselua
- päikkärit
- telkkarin katselua
- nukkumaan
... että oikein mukavaa -.- :D No kyllä sen kestää ! Sunnuntaian mein soluun tuleekin  kaks uutta ykköstä ;D muahahahahaa ! 

Nojoo.. eipä tässä sen kummallesempia.. koitan ehtiä jossain välissä vielä postaielmaan ennekun koko viikonloppu hurahtaa ohitten :D 

R.I.P ihana Gilera SMT


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti