18.10.2012

laivaaaa

Laiva postausta tulossa, kun saan laturin mun koneeseen. Vanhan mentyä rikki, ei oikein kone tahdo mennä päälle ilman virtaa :) Oli ihana laiva reissu kerta kaikkiaan ja tutustuin pariin ihanaan ihmiseen <3 palataan asiaan...

7 kommenttia:

  1. sofia ja karo oisko :DDD en toki kattonu sitä videoo :D

    VastaaPoista
  2. HANNA MITÄ VITTUA!!!? katon rauhassa sofian uusinta videoo ja sit SÄ pöllähdät siihen!!!:DDD repesin totaalisesti ja nauroin maha kippurassa! Outoo nähä sut sofian videossa =))
    -Ronja-

    VastaaPoista
  3. heei:) oon lukenu sun blogia vasta vähän aikaa, mut ajattelin vaan ihan rakentavana kommenttina laittaa et vois olla enemmän kuvia & jollet jaksa aina jokaiseen postaukseen laittaa niin voit postatakkin harvemmin jne:) ihan jees blogi mut enemmän kuvia vaan! (:

    VastaaPoista
  4. Hanna, oot tosi nätti! ♥ ja juu tiiän keneen tutustuit (; ♥

    VastaaPoista
  5. hanna oon sofian lukija ja en toki kattonu sitä videoo laivalta :DDD ja se sun "VAAU" oli niin mahtava!! <3 ja sun blogis on ihana <3

    VastaaPoista
  6. Hahahaa joo mä ihan oikeesti tutustuin Sofiaan ja pääsin sen videollekin <3 jeejee... mut siitä sit tarkemmin ;D

    VastaaPoista
  7. Ja sinä kolmas anonyymi, uskoisin että tuo oli nyt srkasmia :D Ainakin toivon niin.... Postaan niin usein kun pystyn ja tungeln kuvia aina niin paljon kun mahdollista, koska kuvat on musta kivoja ja ne kertoo enenmmän kun tuhat sanaa :)

    VastaaPoista