16.10.2012

Pari työpäivää ja loma

Ihan sellanen olo, että vihdoin alkaa loma... vaikka oikeestaan lomailin vähän niinku koko viime viikon kun oli kipeenä. Kaikki opettajat töissä paapatti koko tän päivän että ihana päästä lomalle ja toitotti loma suunnitelmiaan, ni kyllä tämä loma ihan kivalta tuntuu :) Huomenna aijon nukkua pitkään, koska rakastan nukkumista :) Huomenna illalla lähetään myös laivalle perheen ja parin sukulaisen kera , mukavaa !

Maanantaina kun menin töihin niin ensinnäkin jännitti, koska en saanut yöllä yhtään nukutuksi :O Tuntuu että heratyskello soi ennen kun ehdin kunnolla edes nukahtaa... Töihin menin kahdeksaks, ja oikeestaan aluks tuntu vähän että olisin vaan tiellä. No, nopeesti pääsin kiinni talon tapoihin ja kaikki otti mut ilomielin vastaan :)  Toimin apualisena. Elikkäs autan villien luokkien kanssa, tulostelen papereita, autan matikassa yms. Ens viikolla saan sitten ulko valvonta vuoroja ja alan enemmän olemaan vielä tekemisissä lasten kanssa :) Ihan kivalta vaikuttaa! Tänään vein suunnistu rasteja paikoilleen ja olin mukana parilla liikunta tunnillakin. Oli ihan kiva päivä ! 

Iltapäivällä mä ja Veera lähdettiin tallille.. Siellä menikin reilut 3h juokusttaessa, karsinan siivouksessa, hevosen hoidosssa, ruokien laitossa, ja harjakopan ja suitsien pesussa :) Mukavaa oli, pitkästä aikaa ! 











2 kommenttia:

  1. millon saamme nähdä taas viedopostauksia ?? :))

    VastaaPoista
  2. sun blogii tulee varmaa iha sikan stalkkauksii ny ku näyit siin sofian videolla :D

    VastaaPoista