25.10.2012

pakkanen kiristyy

Ulkona on pakkasta, ja aamulla kun lähtin kouluun niin maa oli ihan valkonen huurteesta :) Jossainpäin sataa kuulemma lunta , onneksi ei täällä. Töissä tein tänään isänpäiväkortti mallin kolmosille, autoin ykkösiä askarteluissaan ja katsosit kuinka paljon tiettyjä kirjoja on laatikoissa. Oli lyhyt ja ytimekäs päivä, koska opeilla alkoi kahdentoista aikaan koulutus muualla, mä olin silti yhteen asti. Koulun jälkeen kipaisin kotona ja lähdin elviä lukiolle vastaan. Elvinkanssa vietettiin iltaa ihan vaa chillailun merkeissä :) 

Tänään piti myös siivota huone ja pestä pyykkiä. Tykkään pestä itse pyykkini aina yhdellä kertaa... Tiedän sitten missä vaatteeni on, eikä niitä löydy muiden kaapeista! Huomenna lähden kolmen bussilla Turusta Harjavaltaan, josta Timo hakee mut niille. Elikkäs Harola viikonloppu tiedossa. Ihanaa! 

Musta taas tuntuu että oon onnellinen :D Huone on siisti (imurointia vailla), pyykit kuivumassa, näin ihanaa ystävääni ja huomenna pääsen poikaystäväni viekkuun.. Ihanaa kun tuun onnellisesk pianistä asioista :) ja toisteks ensviikon tiistaina täytän 17! Turha ikä, mutta askeleen lähempänä kahdeksaatoista :P Jeejee...

Palaillaan sunnuntaina tai maanantaina ! Hyvää viikonloppua näin etukäteen! 

















3 kommenttia:

  1. Voi kiitos Stiina :D sinä varmasti myös <3

    VastaaPoista
  2. Täällä on 20 cm lunta -.- mutta oot kauniss ja milmä laivalla olit? ;)

    VastaaPoista