10.10.2012

Millainen Hanna on t. Veera






Mooi kaikki Hannan blogin lukijat !! Koska Hanna puhuu puhelimessa hempeitä, päätin mä nyt postat sen blogiin, koska se on vammanen. ( Joudun ehkä kumittamaan ton koska Hanna ei haluu et kirjotan mitään tyhmää .. )

Nomutta, tosiaanki päätin nyt kirjottaa tänne teijän mieliks " Millainen Hanna on " postauksen, että tekin saatte sitten tietää karun totuuden tosta jäärästä :)

No, ainakin Hannalla on tosi vahva luonne, ja senkanssa on mahdotonta tehdä yhteistyötä ilman että hermot ( Hannan hermot ) palaa. Tänäänkin, noita ylempiä kuvia ottaessa meni Hannalla hermo miljoonia kertoja ihan kaikkeen. Mutta Hanna ei oo ollenkaan pitkävihainen, joten se yleensä leppyy hetkessä, tai ainakin sitten muutamassa tunnissa. 

Hanna on tosi hauska, ja sen jutuille saa aina nauraa. Vaikka Hanna ois järkyttävän vihanen ( kuten tänään, kun se selitti tuohtuneena sen hiuksista, ja siitä ettei se keksi mitään, miten haluis ne leikata ), kertoo se tahattomasti kokoajan jotain hauskaa, ja siinä on kuulkaas tekemistä pidätellä naurua, ettei saa turpaan :) 

Hanna myös selittää tosi perusteellisesti kaiken yleensä. Jos se tahtoo jotain- oli se sitten uuden takin tai lasin appelsiinimehua, tulee sellaset stoorit ja perustelut, että miks Hannan pitäis se uus takki tai mehu lasi saada. Selittelyssä siinä siis ( ainakin mä ) jää yleensä kakkoseksi. 

Hanna pukeutuu kivasti, ja sillä on kivat hiukset- vaikka se itse muuta väittääkin. Nytkin se muljottaa salkkareita jalassaan pinkit Hello Kitty- yökkärihousut, ja yli-iso huppari päällään, hiukset sotkusesti ja sormi nenässä ( okei silmässä..) - mutta silti se näyttää ihan hyvältä. Hannalla on paljon meikkejä, joita se ei kuitenkaan käytä, ja mua ärsyttää se aika kovasti, näin lievästi ilmaistuna.

Hanna on vähän " no sinneppäin " - ihminen. Siks meillä menee usein sukset ristiin, kun ollaan tavallaan aika erilaisia. Hanna ei oikeestaan mieti loppuun asti, kun tekee jotain: esim. " leikkasin sivusiilin ", no miten mainasit kasvattaa sen takasi ? " no se on sen ajan murhe ". Ja nyt se ärsyttää sitä :)

Lisäks Hannalta tosiaanki palaa se pinna harvinaisen nopeesti, eikä se siis todellakaan oo kärsivällinen ihminen. Pienenä esimerkiks kun usein piirrettiin yhdessä, niin Hanna piirsi ihmisen pään, ja kun siitä ei tullut Hannanmielestä täydellinen, oli paperi revittynä takassa.

Voin silti ylepänä todeta, että Hanna ei tosiaankaa aina käytä siellä pääkopassa lilluvaa möllykkäänsä ( aivoja ) aina. Toisinaan ( aina ) saan siis olla kertomassa miten esimerkiksi ovi, tai paskakasa kirjoitetaan englanniksi. Ja joskus saa kädestäpitäen ohjastaa jossain hyvin yksinkertaisessa asiassa.

No, Hannasta olis vielä paljon kerrottavaa, mutta mä tärisen kylmyydestä ja telkusta tulee salkkarit jotka häiritsee mua kovasti. Siispä heippodei ja kommentoikaa mielipiteenne tästä postauksesta !!
Kertokaa myös, ootteko jostain samaa mieltä, tai mitä mieltä yleensäkki ootte tosta ID100TTIsta :)

ps. jos kiinnostaa ni vilkaskaa toki munki blogiin :) http://for.nothing-veera.blogspot.com/ 



5 kommenttia:

  1. Siis ihan Hannalt kuulostaa.

    VastaaPoista
  2. Ihan tosiaan Hannalta kuulostaa.... näiden lisäksi se on kyllä ihan toiminnan nainen ja saa halutessaan aikaiseksi vaikka mitä... Ja mitä tuohon lyhyeen pinnaan tulee niin tämä kuvannee myös asiaa... joskus pikkutyttönä Hanna harjasi tukkaansa ja kas kummaa - harja jäi jumiin hiuksiin.. Eihän siinä ehditty pyytää apua saati rauhallisesti harjaa irroitella tukasta.. Sakset käteen ja siitä läksi harja - mitäs siitä että tukkaan jäi kaamea koko :)
    t: yks joka tuntee Hannan aika hyvin <3

    VastaaPoista
  3. hiihii :DD meijän hannalta kuulostaa!<3

    VastaaPoista